Våra olika intressen

Vi är en stor del av Sveriges befolkning som arbetar och försöker att på något sätt hitta fritidsaktiviteter som passar in i våra liv. Våra olika intressen ser väldigt olika ut beroende på om vi bor i storstad eller på landet. Det som är igenkännande är att vi vill ha något att syssla med när vi inte arbetar.

Friluftsliv och jakt

Det kan också vara så att vi följer våra förfäders fotspår i vissa aktiviteter. Det våra föräldrar aktiverade sig med blir även det vi kommer att hålla på med på vår fritid. Vi har diskuterats älgjaktens vara eller inte vara tidigare på denna sajt och det är en av de aktiviteter man kanske håller på med ute på landsbygden mer än i storstäder. Friluftsliv och jakt går som hand i hand och det är många som jagar i vårt avlånga land och får en avkoppling av detta.

Resor och nöjen

Att ge oss ut i världen kan vara ett stort intresse får många. En del reser flera gånger per år till andra länder och får uppleva underbara saker. Resor är något som man kanske gör någon gång medans nöjen är något som man återkommande ser till att få uppleva. Nöjen kan se olika ut det kan vara allt från att gå på bio, äta på restaurang eller göra något annat som roar oss. Hur vi roar oss kan även här se olika ut om vi bor i storstad eller någon mindre ort.

Bookmark the permalink.