Skydda din telefon på bästa sätt

En smartphone är var mans egendom idag. En stor del av omsättningen på nya telefoner beror sannolikt på olyckor och borttappade telefoner. Det gäller alltså att skydda sin telefon, inte minst med tanke på att det handlar om att du förlorar ganska mycket pengar om du har sönder din telefon. 

Tappade telefoner

Tappar du en smartphone i golvet är risken stor att skärmen skadas och spricker. Innehållet brukar däremot klara sig. Det är så lätt att tappa telefonen att du nästan alltid behöver ett stötdämpande skal av någon sort. Särskilt som trenden idag är att bära sin mobiltelefon i bakfickan på jeansen. Det är mycket lätt hänt att telefonen ramlar ur fickan.

Vikbara telefoner

Marknaden har ännu inte sett några mängder av telefoner som tål att bli vikta. Ändå förvarar många mobilen i bakfickan även när de sitter ner. En telefon som inte är vikbar men någon har försökt vika ändå, är mycket dyrt att reparera. I stort sett kostar en sådan reparation lika mycket som en ny telefon. Nu kommer emellertid de stora tillverkarna med telefoner som går att vika. Dessutom är det skärmen som då tål att bli vikt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.