Praktisk dusch vid utepoolen

Du som har en pool använder den säkerligen nu mycket flitigt när sommaren äntligen är här. Efter ditt dopp i poolen kan du skölja av dig i din utedusch. Då du varit på stranden är det också mycket behändigt att gå via din utedusch, så att du inte får in sand i huset. Det är också skönt att efter att du solat dig, att svalka dig under en utedusch. Kanske också efter att du jobbat hårt med att klippa ditt gräs eller efter en länk.

Duscha också före ditt dopp

Det är också mycket bra att duscha dig före du hoppar i poolen. Du har säkerligen solkräm och kanske andra hudvårdsprodukter på dig. Dessa är bra att därmed skölja bort först. Den mängd bakterier som kommer med i din pool, då du inte duschar dig före, är upp till 200 gånger mera än om du duschar dig före.

Utedusch

Det finns olika modeller av uteduschar som du kan välja mellan. De flesta använder sig av solceller och du kopplar den helt enkelt till trädgårdsslangen. Du får både kallt och varmt vatten, där vattnet blir uppvärmt av solcellerna. Klicka här så kan du få inspiration till din egna utedusch.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.