Olika lösningar för den som arbetar med bioenergi

När du arbetar med bioenergi är det viktigt att du använder dig av rätt typ av verktyg för mätning. Det kan vara hög tid för dig och ditt företag att investera i en fuktmätare. Läs mer här för information om vad du behöver tänka på när du använder fuktmätare.

Beröringsfri mätning

När du sysslar med bioenergi är det viktigt att du har en hög kvalitet på det som ska bli energi. Det allra bästa sättet att mäta ytfukt är att göra det utan beröring. På det här viset slipper du det manuella arbetet men också att mätningen blir felaktig på grund av mänskliga faktorn.

Efterforskning viktig

Sist men inte minst är det viktigt att du gör gedigen efterforskning gällande vilken typ av mätinstrument som passar dig. Vare sig det är pelletstillverkning eller om du ska mäta pappersprodukter är det viktigt att ha rätt mätverktyg för rätt ändamål. Du behöver även ha koll på vilket djup som du önskar mäta på. När det kommer till ytfukt är mätverktygens standard mellan en och tre millimeter. Det allra bästa sättet att få korrekt information är att kontakta företag som sysslar med mätinstrument för industri och bioenergi.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.