Alla kan vi dra vårt strå till stacken

Alla kan vi dra vårt strå till stacken då det gäller att tänka på miljön. en person kan inte göra någon skillnad men tillsammans om alla gör något så kommer vi att göra vår miljö bättre. 

Det kan vara allt från att sopsortera i hemmet och köra miljövänligare bilar. Det finns mycket som kan hjälpa miljön på traven och om var och en tar sitt ansvar så kommer det kanske att gå. För den som vistas i skog och mark så kan man försöka att plocka upp sådant som inte tillhör naturen.

Några som mycket är ute i naturen är jägaren, här så har även dessa ett ansvar för den mark man brukar vara och jaga i. Att bygga upp ett gömlse av den skog som finns kanske inte är nödvändigt utan man kan skaffa sig gömlsen och camotält istället som inte gör någon inverkan på naturen.

Om vi alla gör vårt för att vår natur ska få vara som den är utan inverkan så kan den återhämta sig och växa till sig som den ska. Vi har en planet och om vi inte gör något redan idag så kan den komma att plågas än mer och det blir betydligt mer arbete att återställa den.

Vi bör fråga oss vad vi vill lämna efter oss till kommande generationer. Gör vad du kan för att dra ditt strå till stacken och prata gärna med vänner och bekanta hur det tänker kring den miljöförstöring som pågår. Tillsammans kan vi förändra våra beteenden kring miljötänket.

Bookmark the permalink.